Trots

Het is niet onze stijl om te zeggen hoe goed we zijn. Wel zijn we trots op wat we kunnen en wat we bereikt hebben. En daar willen we wat uitgebreider bij stilstaan. Met een kijkje achter de schermen van de Hertek Groep, zodat u een wat completer beeld krijgt van onze organisatie en activiteiten. Niet om trendy transparant te zijn, maar omdat openheid ons karakter is. Wij kunnen het gewoon niet laten om onze betrokkenheid te tonen.

Die traditie begon toen mijn vader op 1 juli 1993 Hertek oprichtte. Hij was bijna vijfentwintig jaar werkzaam bij een grote fabrikant van kantoormeubelen. Daar werkte hij als servicemonteur, adviseur-verkoper en tenslotte als business unit manager van een afdeling die zich richtte op de verkoop en service van brandmeld- en zorgsystemen. Door een management buy-out kon hij Hertek (een samenvoeging van de namen van beide aandeelhouders Hermkens en Eltek) starten met zeven enthousiaste medewerkers in een nieuw kantoorpand in Eindhoven.

Al snel groeide het bedrijf, zodat het in 1999 moest verhuizen naar een prachtig nieuw pand in Weert. Toen ook die jas te krap werd, volgde in 2005 een flinke uitbreiding. Ondertussen had ik op 1 juli 2003, als enig aandeelhouder,  de scepter van mijn vader overgenomen. Ik was er toen zes jaar werkzaam in technisch-commerciële functies en kreeg de verantwoordelijkheid om de kracht van het familiebedrijf te continueren. Of dat lukt mag u zelf beoordelen.

Hertek Groep

Nog steeds is de Hertek Groep met vestigingen in Weert, Dordrecht en Berlijn (DE), een betrouwbaar bedrijf dat problemen oplost en afspraken nakomt. Een bedrijf met grote praktische expertise op het gebied van brandmeld-, blus-, noodverlichting-, zorg- en communicatiesystemen. Een goede prijs-kwaliteitverhoudingen en een persoonlijke benadering maakt het verschil, ondanks de groei die we blijven doormaken. Ontdek zelf hoe veilig het is om met de Hertek Groep samen te werken!

Marcel Hermkens, Algemeen directeur