Hi-Safe

Hi-Safe koppelt al bijna 90 jaar meesterwerk aan passie voor de klant. Wij zijn uw gecertificeerde partner voor zekerheid en veiligheid. Hi-Safe heeft ruime ervaring in het adviseren, ontwerpen, leveren van blus- en explosie-onderdrukkingssystemen. Die gecombineerde kennis en ervaring geeft ons een grote voorsprong in de markt. En daar kunt u van profiteren.

Hi-Safe levert een uitgebreid pakket aan diensten, zoals het opstellen van een programma van eisen (PVE), engineering, certificering en service en onderhoud. Onze serviceafdeling is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. We zijn daardoor in staat om u altijd snel en vakkundig van dienst te zijn.

De producten, systemen en diensten van Hi-Safe worden rechtstreeks of via partners geleverd. Klantgerichtheid is hier het kernwoord.

Wij zijn CCV-gecertificeerd om brandmeldinstallaties aan te leggen en onderhoud uit te voeren aan brandmeldinstallaties. Tevens zijn wij een CCV erkend onderhoudsbedrijf blusmiddelenbedrijf REOB (deelgebied A) en een CIBV-gecertificeerd blusgasinstallatiebedrijf. Daarnaast zijn wij een VCA* gecertificeerd bedrijf en zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Hi-Safe, altijd een veilig idee.