Zorgvuldige selectie van personeel

‘De directie en het management van  de Hertek Groep hechten zeer veel waarde aan een juist personeelsbeleid’.

Als HR Manager en lid van het managementteam onderstreep ik dit beleid vanzelfsprekend. Het is voor ons essentieel dat de belangen van de medewerkers en de werkgever in evenwicht zijn. Wij streven naar de juiste en marktconforme (primaire en secundaire) arbeidsvoorwaarden voor medewerkers en een evenwichtig en prettig werkklimaat. Er zijn volop kansen om jezelf te ontwikkelen en carriere te maken.Daarnaast proberen wij in ons werving- en selectiebeleid de juiste basis te vinden met betrekking tot opleiding en achtergrond van een potentiële medewerker. Wij kijken of de potentiële medewerker binnen ons bedrijf en de afdeling past. De Hertek Groep hecht veel waarde aan de gedrevenheid en interesse van een potentiële medewerker om bij ons te werken. Het kernwoord PASSIE hebben in het uitvoeren van je functie staat hoog in het vaandel. Je hebt hart voor de zaak en komt elke dag met plezier naar je werk. Dat is het belangrijkste.

De nieuwe medewerker dient – voor bepaalde functies en zijn carriere bereid zijn te investeren in een inwerk- en opleidingstraject van ongeveer anderhalf jaar. Juist door deze zorgvuldige selectie bereikt de Hertek Groep zijn hoge mate van collegialiteit en de bereidheid om kennis onderling te delen. Dit komt de medewerkers tevredenheid en het familiegevoel, dat de Hertek Groep graag wil behouden, alleen maar ten goede.

Ook als onze aanpak betekent dat wij soms wat langer naar de juiste kandidaat moeten zoeken, doen wij hierin geen concessies. ‘Uiteindelijk profiteren onze medewerkers zelf en onze klanten van dit beleid, dat mede het succes van ons bedrijf bepaalt. De juiste man of vrouw op het juiste moment op de juiste plaats binnen onze organisatie, m.a.w. jou succesvol laten zijn is dan ook mijn ultieme streven’.

Ronald van Andel, HR Manager

RAN foto Smoelenboek